trettioförstaaugustitvåtusentio-

2010-08-31 @ 22:32:04

Jag vill göra en förändring.. Och det nu....


trettiondeaugustitvåtusentio- gulligt värre!

2010-08-31 @ 20:12:15

Att jag hatar barn e inget som man missar direkt men ibland kan barn vara väldigt söta :D Som nu.. De e en här med två mindre söta barn (tyvärr) Men ändå så jävla gulliga :) Båda ungarna fick kakor och den ena sitter ba o klabbar.. Så tar den andra och delar sin lilla kaka och så säger han:

"Har man en kaka så ska man dela med sig!"

Sjukt gulligt ju! Där sitter hans lillebror med en kaka i varje hand och så tar han sin lilla kaka som e i tändtsticksaskstorlek och delar med sig av till sin lillebror :) Jag trodde jag skulle dö inombords av söthet :)

Nu har Cissi blivit duktig med :thumbup: Mamsen har köpt almenacka.. almernacka.. KALENDER så nu blir de ordning o reda ;)


Här kommer även lite av vad jag shoppade i GBG förra veckan.. Ett skärp och ett linne :) blev även ett annat linne :P (inte bästa bilderna direkt ;))

Linnet ser jättefult ut men kan inte få med effekterna på kameran :P Inte när den ba ligger iaf :P Men de e randigt lite svagt genomskinligt om man kan säga så.. Äsch skitsamma.. Ingen bryr sig anyway!


trettiondeaugustitvåtusentio- Japp!

2010-08-30 @ 22:23:51

Hoppa in i duschen? Japp!
Sova sedan? Japp!
Sovmorgon imon? Japp!
Vara i skolan 07.50? Japp!
Soft dag imon? Japp!


trettiondeaugustitvåtusentio - måndag

2010-08-30 @ 20:40:26
Helt slut efter en super lång skoldag. Men nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och bara tar det lugnt :) Imorgon slutar jag 14.05 härligt värre och på onsdag tror jag att vi slutar tolv och sen är det nästan helg :D


trettiondeaugustitvåtusentio- svårt o välja?

2010-08-30 @ 20:06:24


Om ni ngn gång ska välja valbar kurs men har svårt att välja så ta Praktisk Marknadsföring vettja :D Det e verkligen VÄRLDENS gulligaste kurs :D Som idag tex. så fick vi sitta o träna på alfabetet och siffror med tushpennor en hel lektion :) Så har man inget bättre för sig så kan man ju alltid ta de ;) Mkt lärorikt :D

tjugoniondeaugustitvåtusentio- ♥

2010-08-29 @ 22:32:31
Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok

Allt det där, det lär du dej till slut
Och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Du får lära själv att leva
ingen finns att ta din hand
Med förtröstan, tro och tillit
Ska du växa från barn till man

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Se vad livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Så lär du dej till slut
utav det du själv lär ut
Du tar din plats
bland dem du håller av
Och sånt som du har drömt om
den längtan som du haft
Se, du närmar dig ditt mål nu
tog dej dit av egen kraft

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
Människa var glad att du är du

Ooeh-, ooeh-, människa
Människa, människa du lever nu


Denna låten fyller så mycket känsla i mig och den har ett sånt vackert budskap. Den får en att inse att man kan precis vad man vill och att vi lever just nu och ingen annan kan leva livet åt en utan man får göra vad man kan av det man har..
Och eftersom jag tok-älskar denna låt så får ni den här :)

 

tjugoniondeaugustitvåtusentio - Underbara sminktips ;)

2010-08-29 @ 21:12:12

Haha

tjugoniondeaugustitvåtusentio - haha

2010-08-29 @ 15:35:49

"Kvinnor skaffar piercings, tatueringar, f

öder barn, kejsarsnitt, gör fettsugningar, avlägsnar revben, häftar ihop magsäcken, gör bröstoperationer, sprutar in silikon på alla möjliga ställen, dom avlägsnar hår med pincett och varmt vax, plockar ögonbryn, går i högklackat varje dag och gör hål i öronen... Och så kan dom inte ta den i röven, FÖR ATT DET GÖR ONT!!!"

Haha Johan skickade den till mig, så jäkla bäst :P

tjugoniondeaugustitvåtusentio- Grejt job!

2010-08-29 @ 15:18:24
Wow! nu har Cissi varit good :D Övningskörde innan idag :) Gick faktiskt förvånansevärt bra :D okej att man inte e pro men hey! Om en månad kanske man kör till skolan ;) GOTT! Och igår så va vi hos Flisan med flickorna :D Riktigt kul :D Synd ba att dom leavar som Nathan sa innan :( Hoppas att saknaden ba försvinner så snabbt som möjligt :P Jaja keep on smiling or something!


tjugoniondeaugustitvåtusentio - Girlpower

2010-08-29 @ 14:28:56


Igår var jag hemma hos Felicia med Jonna, Antonia och Cissi. Vi har inte träffats på hela sommaren så vi hade verkligen massa att prata om. Det är helt sjukt att vi inte vet någonting om varandra längre, innan visste vi verkligen allt om varandra. Men det var skönt att få träffa er igår och prata ut :) Men nu när vi äntligen träffades så ska två utav dom lämna oss. Imorgon åker Felicia till London i fyra månader och på Söndag åker Antonia till Madrid i fyra månader.. men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge :)


tjugoåttondeaugustitvåtusentio- plötsligt händer det...

2010-08-28 @ 15:15:05
Det är inte ofta det händer, men. . . När det väl händer så e de bangboompå! Ah juste.. Så en smart grej e att inte göra mig arg.. Det är som att distansen till min stubin e väldigt lång, men själva stubinen e väldigt kort, så om någon lyckas tända på den så baaam.. I'm pist off!

Så ett värdefullt tips: Be nice!♥


tjugoåttondeaugustitvåtusentio- snyft. . . snyft. . .

2010-08-28 @ 12:00:28

Oh putain merde fait chies. . . Tu vas me manquer. . . 
Oh maldito infierno mierda. . . Te echaré de menos. . .
Oh hell fucking shit. . . I will miss you. . .
Oh helvetes jävla skit. . . Jag kommer sakna dig. . .

Ligger och storlipar nu med tanken på att att europarna åker till London,Paris och Madrid nu närsom :( Gu vad jag kommer sakna en del av dom :( Jag tror inte att vissa av dom förstår hur mycket de betyder för mig :(
Happ inte sp mkt att göra ngt åt.. Den som väntar på något gott väntar alltid på tok för länge..tjugoåttondeaugustitvåtusentio- pain!

2010-08-28 @ 10:06:29

Nu har jag sovit i lite mer än ett dygn. . . Gott!? Vill ba bli frisk så snabbt som möjligt :P Men det e nästan över nu iaf de värsta :) De gillar vi :D När jag har blivit frisk så ska jag nog hålla mig frisk iaf i ytteligare ett och ett halvt år :P men just nu har jag 7 timmar på mig att friskna till. . . KÄMPA! Jag ska riktigt ta hand om migsjälv idag :D Bra det var planerna för idag :)tjugosjundeaugustitvåtusentio-

2010-08-27 @ 15:58:45

Ojj.. Här har man inte varit aktiv direkt :P Men nu har utbytesstudentera åkt hem så nu har jag datan för mig själv :) Jag har ont i ryggen, en täppt näsa, en hals som verker och är varm som en liten griskulting :( Kort sagt.. Jag e sjuk! Hm.. Den känslan har man inte känt på lite drygt ett och ett halvt år :O Buhu osv. osv. Här kommer ett fåtal bilder från veckan :)

Detta e ba ett fåtal pics från veckan som jag tagigt :P Mer bilder kommer när alla andra har lagt upp sina på fb ;)


tjugotredjeaugustitvåtusentio - vallsnäs

2010-08-23 @ 22:50:46
Imorgon ska vi åka till ett ställe nära Unnaryd som heter Vallsnäs med alla flickor och pojkar ;) det blir nog jätte mysigt lite tråkigt att det ska regna bara. Men man kan ju inte få allt :P Så det blir kanot och bada i tunna imorgon :D Och på onsdag blir det shopping i gbg med hela ligan :)

tjugotredjeaugustitvåtusentio - SPL09B <3

2010-08-23 @ 22:40:02
Tog skolfoto idag vid fyra med klassen :) haha riktigt kul måste jag säga här är lite bilder :)

Jag och vackra Malin

Cassie och Julia :DCassie och Sessan

Aliice :)


tjugotredjeaugustitvåtusentio - skåne

2010-08-23 @ 07:04:16
Igår åkte jag, min familj och Wendy till skåne, till ett ställe som hette Nimis tror jag. :) Det var jätte mysigt, senare på kvällen samlades alla Svenska och Belgiska ungdomar i folkparken och så spelade vi brännboll, kubb och åt :)

Jag och Julia

Wendy och jagJulia, jag och Wendy :D

tjugoförstaaugustitvåtusentio- välkomna till sverige

2010-08-21 @ 09:14:16

(Presenterna på bilden)
Nu har våra utbytesstudenter anlänt och igår blev det att bara umgås med dom eftersom de hade rest hela dagen :P De blev en massa skratt och snack :D Jag och min "tvilling" sov hemma hos familjen Unnerhed inatt :) Myspys! Idag blir det en trip till Göteborg för att gå på Liseberg :D Sköj!

tjugondeaugustitvåtusentio- bläääää..

2010-08-20 @ 16:44:44
Ibland suuuugerr livet! Blir o bli barnvakt i en vecka åt en artooonåriing! Blää.. Kommer missa sååå sjukligt mycke! Både i skolan o socialt-.- snälla! Vafö just denna veckan? Kunde dom inte väntat typ till om tre veckor? :O Hade varit sååå mkt bättre -.-

Och just nu e jag så jävla ledsen för alla som ska åka ut i europa på skolan :( Jag vill inte att dom lämnar mig :( Faaaaaaaan! De e inte långt kvar nu och jag vill bara att de stannar här hos mig! Jag kommer sakna sönder! Can't help it! :(

Aja snart blir de iaf att åka hem till Nathan♥ för att sedan tillbringa natten där med våra "tvillingar", håller tummarna för att kvällen blir bra trots att humöret e på botten . . .

tjugondeaugustitvåtusentio- ser du slutet?

2010-08-20 @ 16:17:42
När man sitter o känner sig depp och lite sne så blir de inte bättre av att höra hur dåligt någon annan har det!

Någon läsare som vet hur det känns att leva med smärtsam smärta? Hur det skulle vara att ta morfin varje dag för att minska smärtan.. men den är kvar.. Den finns där ändå! Du har så ont i rygg och ben att du inte vet vart du ska bli av.. Du har inga nära och kära som du kan få dela glädje och sorg med och du blir glad utav ett telefonsamtal trots att den som ringer har ringt fel.. För det är aldrig någon som vill höra av dig, ingen vill veta hur du mår, ingen bryr sig.. Du sitter i din ensamhet dagarna in och dagarna ut och det enda som gör att du vet att du lever är smärtan.. Smärtan som sitter i.. Den går aldrig bort, spelar ingen roll hur mycket medicin du får.. Du har ändå fått reda på att din tid är räknad, att du kanske inte lever året ut.. Har någon av er kännt det?

Då finns det inte så mycket livslust kvar i den själen som har en kropp som utsetts för detta!
           Sad Angel Wings Woman
(Bilden tagen från google)

Somsagt.. man mår inte bättre av att höra detta, man mår ännu sämre, man känner sig dum som kommer småproblem som bara sitter i psyket, för att utsättas för allt det måste fresta så mycket mer på psyket.. Och vad säger man själv som inte har en aning om den andres smärta? Vad kan man säg? Så idag när jag fick reda på detta ovan så skämms jag över mig själv.. Jag känner mig självisk! Och jag hoppas verkligen inte att jag eller någon annan ska få vara med om det..

nittondeaugustitvåtusentio- just like a tatoo, I'll always have you..

2010-08-19 @ 23:55:23
Gud! Vissa tatueringar e ba för snygga! O mina vänner kommer en efter en med en tatoo :(
Vill ju med! Men jag ska göra de när jage till 100% säker på vad jag vill ha, vart jag vill ha den och vad den har för betydelse.. För jag skulle aldrig vilja ha en tatuering bara för att! Nej, man ska ju trots allt ha den hela livet!
 Men jag har mina funderingar på hur den/dom ska se ut ;) Men tänker inte säga ett ord till någon ;) För isf kommer ngn ba o snor ens idé och säger att de e dens egna :P Så I keep it for myself ;)
                           
Och så slänger jag in en tatoo på en killes från bdb ;) Bara för att jag tokälskar den! Klippte bort hans ansikte, så att de inte skulle bli olagligt eller vad man ska säg ;) Men så till killar med snygg mage som ska tatuera sig.. Detta e sååå snyggt ;) (Men ba om du har snygg mage) ;)
Ne nu ska jag kladda på en design som jag har i huvudet o s edan blire o sova ;)

Ha det fint!

nittondeaugustitvåtusentio- coming soon..

2010-08-19 @ 23:36:13

"The strange one  - A movie about Cissi and Lukas"

Are coming soon ;) HAHA! Natthumor ;)


nittondeaugustitvåtusentio - ..

2010-08-19 @ 22:09:28
Jag är så trött på Sannarp, eller gymnasiet överhuvudtaget. Man ska inte gå efter schemat den första veckan och man ska absolut inte få läxor första dagen -.- Jag saknar lågstadiet då man fick glass första dagen och lekte lekar hela dagarna. Jag kommer verkligen inte orka tvåan, vi kommer få jätte mycket plugg :( Och vem orkar sätta sig och plugga direkt när man kommer hem efter en lång skoldag? Aja det är bara 10 månader kvar till sommarlovet och typ 10 veckor till höstlovet så jag får kämpa på..


nittondeaugustitvåtusentio - my nails

2010-08-19 @ 21:52:54
Idag efter skolan sov jag typ i en timme, var jätte trött idag! Efter det så städade jag mitt rum eller städade och städade jag har ju aldrig stökit rum eftersom att jag är världens mest pedantiska människa men jag dammsög rummet iaf ;) Sen har jag duschat och målat naglarna som blev jätte coola. Mer har jag typ inte hunnit med idag :P


nittondeaugustitvåtusentio- Pallar inte!

2010-08-19 @ 18:03:48
Jag pallar inte fixa, jag pallar inte städa, jag pallar inte att någon ska bo på mitt rum i en vecka, jag pallar inte missa massa, jag pallar inte helt enkelt..
Men de e little to late to think about that now.. :P Såå.. gilla l ä g e t !

Städa HELA rummet nu då! Ses om ngra timmar ;)

artondeaugustitvåtusentio- OFTA INTE??

2010-08-18 @ 22:21:52

Ofta vi inte gör det? Du och jag tillsammans?


artondeaugustitvåtusentio - trött tröttare tröttast

2010-08-18 @ 20:58:04
Shit va jag är trött! Ligger i soffan och kollar på tv med Mamma :) Men ska nog snart gå upp och kolla klart på Mean girls :P Har sett den tjugoelva gånger men den är fortfarande lika bra ;)

 Imorgon är det en ganska kort dag i skolan, slutar typ vid två tror jag, skönt! Fast när jag kommer hem måste jag städa mitt rum tills Wendy kommer på fredag :)


artondeaugustitvåtusentio - skjut mig

2010-08-18 @ 20:49:29
Idag har jag gått min första skoldag på typ två månader och jag är redan sjukt trött på skolan -.- hur ska detta sluta? Aja jag är ju "ledig nästa vecka :) Men idag efter skolan så köpte jag en kalender som Inger har tjatat på mig att jag ska göra i ett halv år :P

129:-


Slänger in en bild på skorna jag köpte förra veckan ;)

artondeaugustitvåtusentio- skoltrött . .

2010-08-18 @ 18:10:31
Skoltrött som tusan redan efter första dagen! :O INTE BRA! Har haft två och en halv lektion idag :) De nya lärarna verkar schyssta iaf :P De e ju bra :D Jag fick överskåp! LYCKA! :D (Vet att Nathan hatar mig för de ;))
Slänger in pics från förra året ;)

Bild1: Skolavslutningsdagen i nian med ÖD-staffeten (osminkad o fin)
Bild2: Jag och mina älskade vänner på Österled i nian♥
Bild3: I början av ettan när vi tjejer åkte till Ge-Kås
Bild4: Typ andra tjejkvällen med de "nya" mysiga gänget :)
Bild5: Hittade den o insåg att jag saknar mina älskade vantar :( Älskade dom som ingen annan kan :( Btw kolla stilen. . . :O FINNS INGEN! :O

sjuttondeaugustitvåtusentio - ajj

2010-08-17 @ 21:01:12
Var och tog ett till hål i örat med mamma och Cissi idag. Jag tog ett där uppe i kanten där det är jätte hårt och jag kan ju säga att det kändes, fast det gör nog mer ont nu typ 8 timmar senare :P Men det går säkert över tills jag gifter mig :)

Bild tagen från google

sjuttondeaugustitvåtusentio - min turdag

2010-08-17 @ 20:54:01
Var ju som sagt i Falkenberg med Cissi idag och längs inne i en affär var strumpbyxorna som jag har letat efter i 6 månader. Lycka!ett par skinnleggings :)

Och världens tuffaste nyckelring ;)

Cissi när vi väntade på maten :D

sjuttondeaugustitvåtusentio- los falkenbergos

2010-08-17 @ 20:06:08
Idag va meningen att jag och Nathalie skulle till varberg men vi pallade inte x) Blev halvvägs iaf :P Oh de va nice med käk, shopping o ah massa buss :thumbup:


De blev köp av dessa läckra lurar :D Love them♥

Wow färgglada underkläder x) Inte ngt man ser var dag o min garderob ;)

Sedan när vi åkte från falkenbergos så blev de maxi med mammi :) De e mys!
nu har jag städat LITE på mitt rum och har gottat ner mig i sängen nu ;) Men ska snart ta en trip till duschen :) Sedan blir de massa o mytte musik o fixa inför imon med ;)

sjuttondeaugustitvåtusentio - mat, mat och mat

2010-08-17 @ 10:08:30
Igår var jag först på stan med Clara och Julia. Jag köpte en sjal, lett linne och en skjorta. Sen åt vi på Sandys :) Efterv några timmar på stan med tjejerna så åkte jag hem till Jonna och chillade, sen tog vi bussen in till stan och åt popcorn vid nissan :) Sen var det meningen att vi skulle gå på bio men vi sket i det och åt på Gastons ist :)
Söta Clara på Sandys

Gastons :)


sextondeaugustitvåtusentio- I'm alive!

2010-08-16 @ 19:35:46

Skulle ba berätta de.. mjihihi..
Idag vaknade jag, helvetet var inte över, fortfarande inget vatten o ingen el.. kommer ner ska käka frulle, finns ingen mjölk ingen juice och som sagt inget vatten, hm.. gott med macka då! NEJ!
Och sen iväg till tandis :O Freeeeescht! NEJ!
Fick iaf komma hem till kusin o ta en dusch:) Skööööönt? JA!
kom hem ingen ström eller ngt vatten still -.- Så fortsatte med de jag hade gjort.. SOVA! Asnice :D

Men nu funkar allt igen så nu kan jag leva :D


sextondeaugustitvåtusentio - @ Claras place

2010-08-16 @ 12:19:59
Sitter hemma hos Clara och kolla på tv :) Jag och Julia har redan hunnit gå en runda på stan men vi kände att vi behövde vila lite ;) Men snart ska vi gå en runda till på stan men först ska vi käka lite :) Ikväll ska jag träffa Jonna och så ska vi äta på Gastons :)


femtondeaugustitvåtusentio- The real life?

2010-08-15 @ 22:43:29
Livet suger just nu.. HÅRT!
Vill bara blunda, stänga ögonen, låta allt bara få gå förbi, låta allt ordna sig, öppna ögonen och se att allt är som jag önskat!
Men hur lätt är det på en skala på ett till tio? Minus tre skulle jag säga..
Man kan ju aldrig få den man vill ha verkar det som, man kan ju aldrig bestämma sig för vem det är man egentligen vill ha!
Man bara önskar att han tar mig med sig och säger: Glöm allt, när du är med mig blir allt bra..
Åh, gud vad jag hade velat höra det.. Spelar ingen roll när eller var man ses nästa gång, men bara att få höra det skulle vara guld värt!


Och sedan att vi inte har någon ström, vatten eller något så gör ju inte det livet mer enkelt . . . Life sucks!


femtondeaugustitvåtusentio- skönevad marknad

2010-08-15 @ 17:32:40

Idag så åkte jag och mamma till Skönevad marknad :) Gjorde lite fynd där ;) ÄLSKAR min nya t-shirt! Blir o ha på metal-town nästa år ;)

Ha det fint!

femtondeaugustitvåtusentio- roxette

2010-08-15 @ 17:19:57

Igårkväll blev de som sagt in till stan med Nathan ;) Vi käka pizza och sedan gick vi till Roxette vid halv 9 :) Eftersom vi fått inbjudan så slapp vi stå i kö :thumbup: Så vi drog in o chillade där! Stensoft :D


Nathans outfit igår på Roxette ;)

femtondeaugustitvåtusentio - back to hell..

2010-08-15 @ 16:31:11
Vart har detta sommarlovet tagit vägen? :O Snart är det den artonde augusti och skolan börjar. Helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt. För sommaren 2010 har verkligen varit bäst! Men det är ju snart höstlov så det är bara att kämpa. Förresten på fredag kommer Wendy hit, för er som inte vet så var jag utbytesstudent i våras och tjejen jag bodde hos då ska bo hos mig en vecka. Så jag ha tusen saker att fixa innan hon ska hit..

Peace out :)

Slänger in en bild på några utav dem som åkte med till Belgien i våras ;)

femtondeaugustitvåtusentio - hard rock halleluljah

2010-08-15 @ 16:19:48
Igår skulle mamma och pappa iväg på rockfest så underdagen hjälpte jag dom att fixa sig, riktigt snygga måste jag säga ;) När dom åkte iväg tog jag bussen med Cissi in till staden. Först åt vi pizza och sen vidare till Roxette för vi hade fått vip biljetter av Cissis mamma :D Ibörjan var det inte så mycket ös och dem spelade väldigt lågt så vi gick och satte oss och snackade med några killar ist men då höjde dem ljudet och allt blev mycket bättre (Y) Sen precis innan vi tänkte gå så började Gyllene tider spela och då blev det fullt ös :D Tack för en mysig kväll Cissi :)

Världens coolaste föräldrar  ;)

Cissi inne på Roxette :)
fjortondeaugustitvåtusentio- Fest hos mig

2010-08-14 @ 15:24:47
Här e bilder sen igår från festen hemma hos mig :) Tack partyfolket! :D


Nästa gång kör vi när pappa e bortrest för då kan jag chilla ;) Gott!

fjortondeaugustitvåtusentio -

2010-08-14 @ 12:25:23
Jag har inte hunnit blogga nu de senaste dagarna så här är lite om vad jag har gjort

Ons - va i stan på dagen sen på kvällen kom erik och ludde så kollade vi på film :)

Tors - stan med Jonna på dagen sedan stack jag på fest i Gullbrannstorp på kvällen.

Fre - fest hos Cissi :D

fjortondeaugustitvåtusentio- next time..

2010-08-14 @ 09:17:31
Next time will I take a chillpill, Promise ;)

fjortondeaugustitvåtusentio- efterfest.. med.. mig.. själv

2010-08-14 @ 09:08:33

Ja här sitter jag på moronkvisten, har städat sedan kvart i sex :thumbup: nu avnjuter jag morgonen med tecknat och ett glas juice :) har två flickor som sover däruppe men kan ju inte väcka dom för att ha efterfest med mig här ;) Hahha :D bilder från festen igår kommer, när jaag orkar ;) kaanske borde sova?
Btw.. någon måste verkligen ÄLSKA mig! Vem tar annars sönder ett bord som ens pappa gjort? Så har hållt på o laga de hela morgonen med :thumbup: GREJT!

Liten fråga till er.. E det någon som ska på Roxette idag?


trettondeaugustitvåtusentio- blixtrar och dunder..

2010-08-13 @ 00:55:53
Magiska under? Hm.. Nyss hemkommen från en fest i GT :) De blixtrar och åskar och jag börjar bli lite skraj snart "( Måste ut i spöregnet och lämna en lapp i mammas bil (om jag vågar) eller får jag gå upp klockan 5 imorgon.. hm.. svårt val :P Ne blir nog sängen och ligga o lyssna på regnet som slår mot balkongolvet och höra mullret och se alla blixtrar nu :) Mysigt!

Godnatt!


tolfteaugustitvåtusentio- smile to the world and you will be happy

2010-08-12 @ 01:14:50
Shit va mitt huvud bubblar av tankar..
Måste få skriva av mig lite ;) va inne på en blogg innan.. måste säga att jag kände mig inte välkommen där! Tjejen verkar inte kunna le! Jag tycker att när folk lägger upp bilder när de bara ser bittra ut så känner man ba: okeeeej förlåt att jag gick in och kollade! Hon va verkligen bitter! Eller verkar ;) Vem vet? Hon kanske inte har ngra framtänder eller nåt? Men de går (i de flesta fall) att le med stängd mun :) Så mitt tips till er läsare med blogg ;) LEEE! De kommer man långt på ;) Folk blir oftast gulligare när dom ler :) Ja, jag vet! när jag e på fest blir de alltid såna överdrivna leenden typ x) Men hey! I can't control myself ;) Jag menar vilket e roligast?

Och jag har blivit störd helatiden när jag bloggat så vet inte vad jag bablar om längre.. men antar att ni ska kolla på bilderna eller nåt:P Hitta ett fel kanske? RÄTT! Den ena e glad o den andra e fuckad och twisted up jag menar finns det ens ett namn för de ansiktsuttrycket? Lost in space typ? Man ba hallååå kom ner till jorden! Smile ffs!

Bubblar av tankar! Hah blev ju ba massa svammel av de x)

elfteaugustitvåtusentio- falkenberg

2010-08-11 @ 19:43:46
Idag så har Cissan varit jätte duktig! :D Hon gick upp vid tio och sedan vid elva så hjälpte hon pappsen o lasta ved? (STOCKAR!) Asjobbigt! Blev tre lass och jag svettades som en liten griskulting :( Men de va duktigt :thumbsup: Pappa va nöjd! Grejt!
Sedan tog jag bussen till Falkenberg.. Inte i shoppingsyfte! Duktigt va? :D Jag var en ängel till dotter ;) Så nu har jag fixat mammas present klart :D Gulligt av mig ;) Kan inte berätta vad de e, ifall ngn läser som berättar för henne sen ;) Men de e bra :thumbsup:

Sedan blev det liiite shopping iaf ;) Blev en klänning? Kalla de vad du vill, I don't care ;)

elfteaugustitvåtusentio - shopping again

2010-08-11 @ 16:50:41 


Det var vad som kom hem med mig igår efter en mysig dag på stan med Cissan, Malin, Challe och även Madde en stund :) Senare på kvällen träffade jag Jonna i några timmar sen vid halv tio tog jag bussen ut till östra stranden och träffade familjen Larsson som jag inte hade träffat på evigheter. :)


tiondeaugustitvåtusentio- Vet ni?

2010-08-10 @ 23:58:01
Idag, den tionde augusti så är det exakt sex månader till den tionde februari ;) Och vet ni? vet ni vad det betyder? Cissi fyller år! :D:D Skooooj!
Okej va ute en runda idag med Tyson.. Blev lite foton:

"Det land där jag en gång vandrade så fritt, det har du skövlat och kallar nu för ditt"

"Hur stort och starkt är ett träd när du har fällt det?"

"Två humlor och en blomma.. Blir det trekant?"

"Fast den är så liten så kan den göra mycket skada."

"Om det inte fanns några färger i världen, skulle det då kallas gråklocka?"

"Han har inte farten, men han är inte långsam."

"Allt detta du skövlat i synd och skam, var det bara för att träda fram?"

"Den fjärilsvinge som nu ligger i min hand, den flyger inte mer, bara ibland."

Texten under bilderna är vad jag kom och tänka på i den stunden..

tiondeaugustitvåtusentio- sandy's

2010-08-10 @ 19:10:19
Wow jag hade med kamera idag! :O Jag får lägga upp bilder! :O Jag har ngt att blogga om! :O Sweet :thumbsup:Idag va dessa fyra tjejerna ute på stan :D Eller ah.. De va ju mer folk ;) Men Nathan, Malin, Jag och Challe strosade omkring lite :) Sedan åt vi på Sandy's :) Eller ah dom åt, jag fixade och snackade med folk och grejade :P Och sedan va de mer shopping :) Eller ah dom shoppade, jag fixade och snackade med folk och grejade :P SÅ det blev inte en krona dyrt för mig idag ;) Eller jo 10 spänn för mammas födelsedagspresent :thumbsup: Ibland lyckas man ;)
Ne nu ska jag inte slösa tid vid datan.. Har lovat både Tyson och Mamma att jag ska gå ut med min lilla bebis ;) Så blir att göra det nu :) Vi hörs senare! Eller inte ;) Vi får se :D

niondeaugustitvåtusentio- good life!?

2010-08-09 @ 22:51:08


ALLTING        TICKAR         PÅ                      LIFE      IS      GOOD
MAN         KÄNNER         FLYTET                     DET       KÄNNS      AWESOME
TIDEN        STÅR        STILL                         JAG       ÖNSKAR      DU      VAR   HÄR
LIVET        LEKER                           DET         FINNS        SÅ      MYCKET     ATT     GÖRA
GÖR         NÅGOT       NYTT                          VAR       DIG      SJÄLV


niondeaugustitvåtusentio- My favorite flavour is you

2010-08-09 @ 19:02:32
Ibland får man känslan av att folk är rädda för en.. Man varför? Jag ser inte farlig ut, är inte stark, skriker inte på folk och ändå.. ändå känns det som om folk är rädd för en.. Eller så är det bara hat? Vem vet?

"Jag ser mig själv med nyvakenblick. Åh jag vet, det finns någonting större någonstans"

"Lyft ditt huvud, se något mer, Känn att någon ser dig just nu, På älskad mark, du växer stark, Ett nytt liv som väntar, Att bara få vara här"

"Men gryningen, Viskar det finns något som väntar på dig, Vi finns på samma jord. Och du ser vad livet ger, Så tro ditt hjärtas ord"

Citaten är tagna från disneyfilmen Tarzan :P Tycker att de e bra! Bilderna blev på min fiol eftersom jag var duktig och spelade lite idag :P De e kul när man spelar på gehör och när man spelar låtar man kan sjunga till med.. Vet inte om de går o sjunga o spela samtidigt :question: Men jag sjunger i huvudet iaf! Grejt! Ska nog fortsätta nu efter lite datapaus..
Ha det fint!

niondeaugustitvåtusentio - leggings från nelly

2010-08-09 @ 18:31:17
 
G -star 1399:-                                                          999:-
 
249:-                                                                      399:-


niondeaugustitvåtusentio - yeees

2010-08-09 @ 16:04:01
Städade igenom mitt rum idag och kollade i min gamla "spargris" och hittade 1500:- Så imorgon blir det shopping med Cissi och Malin ;) Det är nog det roligaste som finns, att "hitta" pengar ;)


niondeaugustitvåtusentio - old news

2010-08-09 @ 15:55:15


Klänning från Missäy

klänning från H&MStickad tröja jc

plånbok :)
 
Här är några bilder från shoppingen för ett tag sen :)


åttondeaugustitvåtusentio- Festbomb

2010-08-08 @ 18:56:23
Här är bilderna från i fredags när jag va på personalfest! Fan va kul de va :D

Låt oss inleda med denna härliga bilden på Jannik :D

Let's do the limboooo :D

Bra bild -.^ HAHAHA! :D

Vi e fett taggade!

Kom igen då tjejör!

Skönsjungarna Jimmy, Emelie och Mia                           Och en bild på Cecilia och Cecilia

David och Elin (the posers) ;)

Busted! ;)

David and the girls ;)

Charmigt x)

Bossen o hennes b-rudar ;)

Goa tjejer! :D                                                               Kommentar på fb: "Seeer hård ut!" HAHA ;)

Britta o Emelie i full rulle ;)

Lilla söta Mia :D                                                             Edona, Elenora och Britta :)

Gu va gullig bild på mig och Erik :P

Birger och Rebecca e såå söta tsm :)                               Och här vart de Kim o Emelie

Avslutar Davids foton från fb med denna kanske lite mindre charmiga bilden ;)
Go kväll, gött folk jaa, watch and enjoy ;)

åttondeaugustitvåtusentio- sur madrass

2010-08-08 @ 14:42:59


Oj, regnet öser visst ner och jag tog inte in madrassen från balkongen igår.. Toppen! Idag vaknade jag halv tolv av att telefonen ringde.. Jävla chef till mamma som ringer till min mobil.. Så jag gick upp o åt mat och sen har jag bara myst typ :P Håller på o göra lite framtidsplaner.. får se om vi lyckas.. eller om de finns ngt intresse :P Men de brukar inte folk ha problem med att ha :P men när de gäller mig så e de tveksamt ;) Ah vi får väl se..

åttondeaugustitvåtusentio - igår..

2010-08-08 @ 13:01:32
Igår tog jag och Cissi först bussen ut till Tylösand och var på after beachen, det var skit bra! Men vi stack därifrån vis 23.30 och åkte på fest hos Sebastian. :) Det var trevligt att träffa alla som jag inte har sett på hela sommaren. :) Tack för igår alla :) Och om ni har tur så lägger Cissi upp fler bilder från igår ;)


sjundeaugustitvåtusentio - boring day

2010-08-07 @ 16:41:02


Cha cha bloggen ;)
idag har det inte hänt ett skit så jag vet inte varför jag bloggar egentligen :P Men ikväll blir det förhoppningsvis fest :D


sjundeaugustitvåtusentio- Lycka!?

2010-08-07 @ 11:00:15
Åhhh.. Jag är så lycklig! Jag har en såndär härlig/konstig känsla i magen, jag är nog kär! Hm, Nej vid närmare eftertanke e jag nog ba hungrig :P

                              
                                                      

Igår va de personalfest och ett jävla röj! Askul! (sounds boring, I know) Kan väl erkänna att de till en början va ganska lamt.. Men sen när livebandet drog igång så blev alla crazy :D Har även lärt känna lite folk bättre trots att jag har jobbat med dom en hel sommar ;) Åh, jag hade faktiskt nästan velat jobba idag ba fö att få träffa dom idag igen ;) Men nej här ska ju inte jobbas visst :( Åh fan va trög jag var igår -.- sa till mamma att hon skulle hämta mig och precis efter får jag veta att folket ska dra vidare till krogen inne i stan :( Life sucks sometimes!

Undra va mamma tyckte om min vackra stämma till Magnus Uggla på vägen hem ;) HAHA!
Och undra varför jag alltid vaknar så jävla tidigt efter fest?!?! klockan 8 idag! GREJT!
Bilder kommer, när dom hamnat på fb vill säga ;)


sjätteaugustitvåtusentio- SES!

2010-08-06 @ 19:27:55
Så nu har jag fixat mig lååångsamt hela dagen ;) men de gick fort ;) Ikväll blir de p-fest! Gillart!

Min outfit eller ngt liksom ;)

Och mina naglar ser ut på detta vis ;)

Ha det fint!

sjätteaugustitvåtusentio - by H&M

2010-08-06 @ 18:31:48sjätteaugustitvåtusentio - chanel

2010-08-06 @ 18:23:16
Min mamma har jobbat på en skönhetssalong för några årsedan och när hon jobbade där fick hon hem massa smink och perfymer. Så igår rotade jag igenom allt och hittade världens sötaste chanel perfymer :D jag är överlycklig ;)


sjätteaugustitvåtusentio - döda mig?

2010-08-06 @ 16:37:20


Mitt nya schema.. På måndagen går jag till halv fem :O
Jag vill inte börja skolan :@


sjätteaugustitvåtusentio-

2010-08-06 @ 11:41:41
Godmorgon folket! Vaknade för en timme sedan typ utav att jag fick näsblod -.- Så det blev att klunka apelsinjuice, eftersom det hjälper att dricka när man ha det ;) Ett tips för er som får det :)Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda, men ikväll blir de fest! Fest meed dom på jobbet.. kanske inte låte så kul men med tanke på att alla e hur goa som helst och majoriteten e i min ålder så tror jag de blir awesome :D Måste ba snacka med tjejerna lite med ba innan man drar dit ;)Igårkväll blev våran blogg utsedd till veckans blogg! Grattis till bloggen :D

Och nu en liten fråga till er läsare.. Ska vi göra om våran header eller inte? Vad tycker ni?

femteaugustitvåtusentio- bedtime stories

2010-08-05 @ 22:35:20

Nu ska Cissan kolla filmis och mysa till de lite ;)

femteaugustitvåtusentio- Ett citat till dig Cecilia

2010-08-05 @ 21:50:08

"Den som arbetar med sina händer är arbetare,
 den som arbetar både med huvud och händer är yrkesman.
 Den som arbetar med huvud, händer och hjärta är konstnär!
 Årets arbete!
"

Hittade mitt bild projekt från 9:an och detta vackra citat stod längst bak i det!
Jag älskar att skapa, skapa saker, saker eller att rita och teckna.. Ibland kan jag känna hur det kliar i fingrarna om jag inte får ha ngt att pyssla med.. Men jag tycker inte om att skapa om jag inte har inspiration eller idé om hur jag vill ha det, då är det helt lönlöst att ens försöka :P
Hade varit kul och göra ngt ikväll, men känner att min hjärna orkar inte riktigt.. Så kanske blir en film eller att jag börjar planera ngt ? Behöver lite grejer i mitt rum så vi får se ;)femteaugustitvåtusentio - Julia

2010-08-05 @ 19:51:18Jag älskar dig av hela mitt hjärta, min ängel till syster


femteaugustitvåtusentio- 4 timmar 45 minuter 45 sekunder senare

2010-08-05 @ 18:10:56

                                                                
Städade min garderob idag :thumbsup: Så nu är det 53 tröjor och 6 byxor mer plats ;) Va lite jag inte kunde ha men de mesta va jag så less på :P Och att det tog så lång tid beror på första bilden ;) + att det bara är ena halvan av garderoben ;) Men nu e det rent! Gödde :D

femteaugustitvåtusentio - my sister´s keeper

2010-08-05 @ 14:28:20
Igår såg jag filmen My sister´s keeper, gud va bra den var. Men jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde när jag såg den. Den var jätte sorlig ungefär hela tiden. I filmen får man följa en ung tjej som har cancer och hennes familj. Om ni inte har sett den så måste ni se den. :)

den får lätt fem av fem toast ;)femteaugustitvåtusentio- ett liv utan siffror

2010-08-05 @ 11:44:45
Kan ni tänka er det? Fatta skönt det hade varit! Jag hatar siffror mer än ngt annat! För om ni tänker såhär:

Hade det inte varit skönt att ba gå och lägga sig när man är trött?

Hade det inte varit skönt att kunna vakna vilken tid man vill utan att få ångerst?

Hade det inte varit skönt att komma till jobbet/skolan när man vill/kan?

Hade det inte varit skönt att inte veta sin vikt?

Hade det inte varit skönt att inte kunna jämföra klädstorlekar?

Hade det inte varit skönt att bara slippa säga hur gammal du e?

Hade det inte varit skönt att inte veta hur mkt sämre du e  på något än vad någon annan är?

Hade det inte varit skönt att inte behöva tänka på hur mkt pengar du har?

För vet du vad? Allt detta är bara siffror! det är stressigt, man får ångerst och man tänker alldeles för mkt! Hade det inte bara varit skönt att kunna leva? Hm.. Jooo, jag tycker det!fjärdejulitvåtusentio- städat och klart

2010-08-04 @ 23:52:13

Före och efter resultatet här då va ;) Bra jobbat Cissi!

Har även myst med min älskling ikväll :) Tror han har saknat mig :) Så jag slänger in en bild på honom och mig mot hans vilja ;) Älskar dig till tusen♥

fjärdeaugustitvåtusentio - hjälp (a)

2010-08-04 @ 21:34:30
Jag får panik på mitt hår. Jag kan sitta och platta det i två timmar sen går jag ut och då blir det lockigt, eller inte platt iaf. Vet ni något bra hårspray som verkligen håller håret platt?


fjärdeaugustitvåtusentio - fattigare

2010-08-04 @ 21:30:33
Efter några timmar på stan med Cissi fick jag med mig lite kläder hem :)Randig tröja från H&M 99:-Detta var vad jag köpte idag :) Tyckte inte det fanns så mycket roligt i affärerna nu..

fjärdeaugustitvåtusentio- Cissishopping

2010-08-04 @ 21:07:03

Var i stan idag med Nathalie ;) Kan ni gissa vilken som e min glass och vilken som e Nathans? ;)


Köpte den gula Knokk-klockan och en lite gullig t-shirt ;)

Och nu när jag har praktiskt taget bott hos familjen Unnerhed så har en ny sida uppstått hos mig :O Jag e jättesugen på o städa nu :O Inte klokt! Men bra ;) Så afk, ska städa mitt rum! :D


fjärdeaugustitvåtusentio - dagens outfit

2010-08-04 @ 14:10:08


Linne - Gina
Tröja - Stadium
Halsband - H&M
shorts- Jc


fjärdeaugustitvåtusentio - till håret

2010-08-04 @ 14:05:23
Idag så hade mamma köpt hem två grejer till håret.  Den rosa flaskan är bara ett värmeskydd men den svarta är ett "volymspray" från Björn Axén. Hoppas att det fungerar för jag är trött på att använda volumastern och det sliter så mycket på håret.. så det blir upp till bevis.Björn Axén styling powder 130:-

fjärdeaugustitvåtusentio - shopping med Cissi

2010-08-04 @ 12:26:03
I eftermiddag ska jag och Cissi in till stan. Jag funderar på att köpa en vit knokk klocka :) Sen vill jag ha ett par nya boots till hösten :) Så jag ska se ifall jag kan hitta det :)

Knokk klocka 199:- :)


fjärdeaugustitvåtusentio - godmorgon

2010-08-04 @ 10:18:22
Shit idag är det exakt två veckor tills skolan börjar.. Jag har jätte mycket ångest för tvåan kommer bli pain in the ass. Men men jag får njuta dessa sista två veckorna nu. Idag vaknade jag vid halv tio utav cissi som skulle hem:P Hon har sovit här två dagar nu :) Idag blir det antagligen en runda till stan :) Sen vill jag hyra My sister´s keeper, den verkar jätte bra! Har ni sett den?


fjärdeaugustitvåtusentio - kubb igår

2010-08-04 @ 10:12:42
Igår träffade jag Antonia, Nicko och Vickan som jag inte har träffat på jätte länge :) även Jonna och Cissi var med. Vi spelade kubb och snackade :) Vi bestämde också att vi ska köra gocart och gå ut och äta på söndag :D mysigt.

Cissi, Nicko och Jonna :)

Vickan :)


tredjeaugustitvåtusentio - dagens outfit

2010-08-03 @ 18:37:13


Cissi :)
Linne - carlings
Shorts - lee


Nathan :)
Linne - vila
Shorts - jc


tredjeaugustitvåtusentio - tacotime

2010-08-03 @ 18:30:43

Idag har jag och Cissi dampat till tusen. Inget har gått som vi har velat så därför firar vi med tacos ikväll med Julia och Jacob ;) Men innan det så blir det kubb med några vänner :DMen det stora problemet är att mamma och pappa är på Ven så vi får göramaten själva :O


tredjeaugustitvåtusentio- ...

2010-08-03 @ 17:28:59
Fuck it! Orkar inte! Hej då!

tredjeaugustitvåtusentio- fix o trix

2010-08-03 @ 13:59:57
Håller på och fixar och trixar lite med Nathalie..
Mer säger jag inte..

andraaugustitvåtusentio - movie time med C

2010-08-02 @ 23:13:57

Tidigare ikväll kom Cissi hit och åt med mig mamma och pappa. :) Nu har alla landta i soffan och vi kollar på scary movie 4 och myser :D Vi skulle egentligen ha fixat bloggen men det blev inget med det :P
andraaugustitvåtusentio - blond blondare blondast

2010-08-02 @ 16:40:09
Idag slingade Julia äntligen håret på mig :) Det blev ju väldigt blont men jag var tvungen för jag hade en 3km lång utväxt. Ikväll kommer Cissi hit och äter sen ska vi nog göra om bloggen om vi orkar :P

andraaugustitvåtusentio-

2010-08-02 @ 13:22:26
Om du inte berättar när jag gjort fel, då är det inte det..


andraaugustitvåtusentio- minus en detalj

2010-08-02 @ 12:42:26

Drog på mig detta inför festivaltiden igår ;) MEN, skippade glasögonen denna dagen ;) Intressant? Ohyeaa :D

andraaugustitvåtusentio- Danny ♥ Cissi

2010-08-02 @ 01:51:32

Jag vet :O men de e sant ;) Drog in till stan igårkväll? Ah södagseftermiddagen ;) När vi gått förbi Fox & Ancor så säger Julia ba: E.M.D satt där o åt :O Såå.. vad gör vi? Jo jag och Nathan går dit ;) Så går jag fram till dom och och säger: Heeeej! Danny svarar och jag frågar om vi kan få ta en bild och Danny säger: Gärna men vi tar de när vi har ätit så jag ba: Eh, ah okej x) Och så går jag och han ba: Pusspuss ;) 

Sen drog vi till RIXFMfestivalen och chillade runt där sen skulle Nathan och co. till donken så jag gick till Malin och Tilda.. Vi gick in i smeten vid scenen och senare kom Madde och Anni :) De a ju inte såå bra men vi gjorde så gott vi kunde där vi stod ;) Så när E.M.D kommer så vem tittar inte Danny på och pekar? Jo lilla Cissi! Nämen där ser man ;) Danny då :D HAHAHA! Tro inte jag e ngt bigfan av honom men de va så kul x) Sen när de va slut så skulle jag och Tilda fixa ngt minne ;) Så vad fick man? Jo detta:

Martin Stenmarks plektrum ;) Coolt va? :D

Sen drog jag och Tilda in till Harrys där de tre andra brudarna väntade ;) Blev nachos för mig eftersom jag inte klarar kycklingvingar ;) Sedan drog vi på efterfesten som RIXFM hade :) De va chill :thumbup: hade ingen kamera denna kväll -.- SURT! men minnen sitter i ändå ;) Så fick iaf autografer i väskan ;) Coolt! Fett mkt status x) Låter som om jag e värsta galna fanset :P Men nej.. Ville dela med mig av de ;)

Gullit! HAHA! Fick Pennan med ;) Gödde :thumbsup:


andraaugustitvåtusentio- det regnar

2010-08-02 @ 01:01:47

Ojj vilken positiv och glädjande överskrift x) haha nee men jag kom hem innan regnet iaf! Tack! Hörde åskan nyss med :thumbsup: mysigt! Idag har jag varit på RIXFMfestivalen och varit med om lite annat skojsigt ;) berättar om exciting händelser längre ner i inlägget ;) Men här kmr bilder från igår ;)


Kände att bilderna blev asbra! Verkligen.. Först va jag med gänget på första bilden sen minglade jag över till ett annat gäng ;) åkte karusell på andra bilden :D ASTÖNTIGT men ASKUL! Skrattade så jag fick ont i magen :D kvällen va kul men va hur trött som helst :P På bussen hem snackade jag med en kille i tre minuter, ja de blir trettioårsfest nästa lördag och jag e bjuden ;) Haha hm.. fick hans nummer o så men vet inte riktigt hur de blir med de ;) De skulle tydligen va asnice ;) vet inte hur gammal han va som bjöd mig men han såg ut o va 20 typ xD Aja.. den stunden dom problemen ;)
Detta blir ett snurrigt inlägg om jag ska skriva om dagen med så vi spar de ;)


förstaagustitvåtusentio - riiix

2010-08-01 @ 14:51:17

Ikväll blir det rixfm festivalen :) Jag är skit trött egentligen och kämmer inte alls för det men det e ju bara en gång om året så jag borde ta mig upp ur sängen nu och fixa mig. Igår var vi inne på marinfestivalen btw :) Det var jätte trevligt och träfffade folk som jag inte hade träffat på tusen år :)

förstaaugustitvåtusentio- Geek in Pink

2010-08-01 @ 12:40:03

Körde på denna looken igår och skrev ett inlägg med igår men de kom aldrig med :( Skitsamma :D Va på Marinfestivalen :thumbsup: Åkte karusell :D ASKUL! och sen lyssnade jag och mina vänner på Mustasch :) De va bra och de va härligt ös :D Bilder från igår kommer inom kort ;)

RSS 2.0