TT1.Har ni aldrig tänkt så någon gång? Jovisst, det har ni säkert.. 
Jag går till gymmet utan större tanke på hur jag ser ut, jag menar, jag går dit för att försöka se bättre ut till sen, right? Så bara kommer det världens snygging eller man står där ijämte någon super vacker, tanken kan då dyka upp i huvudet "Varför just jag, just idag?". 
Eller, jag ska till gymmet för att komma i form på något magiskt sätt jag kommer igång och svetten rinner, inte jättefräscht med andra ord, eller på ett visst sätt, men kanske inte på ett doftsätt. Den där kompisen man inte träffar alltför ofta träder in (osvettig) och man ska stå där och snacka sin livshistoria gärna dra till med en hälsningskram med någon som bara håller på och svimma av all lukt, tanken dyker upp "Varför just jag, just idag?".
En annan rolig grej är när man är på gymmet, kanske inte har musik i öronen, man vet alltså hur tydligt allt låter. Det är inte allt för mycket folk (eller ännu bättre, mycket folk) och ganska lugnt, då helt plötsligt ska man ju tappa något eller slinta.. Ja, ljud uppstår i alla fall och en del kanske möjligtvis vänder sig om och man känner lite "Varför just jag, just idag?".
Åh, den sista saken jag kommer på sådär är att när man känner sig relativt nöjd, har duschat och dragit på sig kläderna, kan jag lova att man inte känner sig särskillt fin, osminkad (kanske lite mörk under ögonen för att du inte tog med sminkborttagningsmedlet) halvlockigt blött hår gärna aningen trötta ögon och tror att man ska gå direkt ut i bilen. Nej då ringer mamma och säger att hon blir en kvart sen. Just då, så ska det ganska självklart komma massa människor, välkända som halvkända. Det är lite dom som man inte vill ska se en i detta tillstånd då man lika gärna kunde varit en knarkmissbrukare med fett hår typ och man känner: "Varför just jag, just idag?"

Kommentarer
Trackback